Categorii
Blog WMS

Conferința anuală ARILOG | 17 mai 2022

Ne face placere sa avem alaturi de noi, la evenimentul ARILOG, pe Oleg Trembitskyy – Founder & CEO, Fashion Logistics, clientul nostru din Ucraina, care ne va impartasi din experienta sa.

Oleg Trembitskyy va fi prezent la Conferința anuală ARILOG, care va avea loc în data de 17 mai 2022.

Compania pe care o reprezintă oferă servicii logistice dedicate pentru industria de articole sportive, iar în cadrul conferinței ARILOG Oleg va povesti care sunt specificațiile și provocările unui astfel de business de nișă în contextul dezvoltării tehnologiei și a comerțului online.

De asemenea, el va povesti și despre situațiile cu care s-a confruntat în business de la începutul războiului: modul prin care și-a susținut și îndrumat oamenii, solicitările pe care le-a primit din partea clienților, modul în care s-au întâmplat lucrurile și ce urmează acum.

Oleg Trembitskyy are o experiență progresivă de peste 20 de ani în logistică, cu specific pe industria fashion, având competențe pentru domeniile retail, e-commerce și omnichannel, inclusiv analiză, configurare și implementare.

El a fondat compania Fashion Logistics în anul 2020 oferind cu precădere servicii de logistică și transport pentru companiile care comercializează articole sportive de îmbrăcăminte.

În perioada 2017 – 2019 Oleg a ocupat poziția de COO în cadrul companiei Kosta, nr. 1 marketplace pe zona fashion din Ucraina. Anterior, Trembitskyy a ocupat poziția de Supply Chain Manager în diverse companii de fashion din Ucraina și Rusia, cum ar fi Comfy, Jamilco Group și Adidas.

Oleg este căsătorit și are trei copii.

.