Promisiunile noastre

Mediul de afaceri și sectorul logistic sunt în continuă schimbare. În plus, evoluția tehnologiei (informației) este din ce în ce mai repidă. Iată o dublă provocare: reducerea costurilor și investiția într-o soluție IT care să susțină afacerea pe termen lung. Optezi pentru un software costisitor de personalizat sau pentru promisiunile Boltrics?

Promisiunea #1
Standardul de ramură

Lumea dinamică a logisticii are numeroși furnizori de servicii unici. În același timp, procesele de afaceri sunt specifice acestui sector și sunt comune industriei. Prin urmare, nu diferențele, ci asemănările stau la baza platformei software versatile Boltrics. Împreună cu sectorul logistic, construim continuu pe standardul acestei industrii: o soluție modulară în care decideți ce doriți să utilizați.


Soluțiile noastre sunt dezvoltate pentru fiecare industrie în parte. Toți clienții noștri lucrează pe aceeași versiune, astfel încât să putem automatiza actualizările. Acest lucru permite software-ului să fie mereu actualizat, chiar și la ani după implementare. Fără timp și efort din partea ta.

Datorită caracteristicilor unice ale Microsoft Dynamics 365 Business Central, întreținerea și actualizările au loc fără a perturba continuitatea activității dvs. Desigur, este ceea ce te aștepți de la un standard de ramură

Promisiunea #2
Întotdeauna actualizat


Promisiunea #3
Fixed time, fixed price

Toate procesele operaționale și logistice imaginabile sunt încorporate standard în software-ul nostru. Așadar, nu este necesară nicio personalizare, deoarece standardul nostru de ramură conține toate funcționalitățile de care ai nevoie. Implementarea constă în a determina ceea ce aveți nevoie, unde ne asigurăm că software-ul se integrează perfect cu procesele și rolurile din compania dvs. De aceea, vă garantăm o implementare cu timp și preț fix.

Soluțiile noastre se bazează pe Microsoft Dynamics 365, un sistem care combină flexibilitatea cu un nivel ridicat de stabilitate și ușutință în utilizare. Software-ul nostru funcționează perfect cu aplicații familiare, cum ar fi Outlook, Word și Excel. Dar și cu cele mai recente dezvoltări, cum ar fi aplicațiile Power Automate și Power BI. Microsoft Dynamics 365 este disponibil în 42 de țări și este utilizat de peste 110.000 de companii. Continuitatea și inovația sunt asigurate.

Promisiunea #4
Tehnologie Microsoft


Promisiunea #5
Cloud

Mulțumită tehnologiei Microsoft, soluțiile noastre sunt disponibile in Cloud, cu toate beneficiile asociate.
Dacă este o cerință specifică în compania dumneavoastră, putem oferi și variante on-premise sau chiar hybrid.


Contactați un consultant