WMS Warehouse Management Software

Depozitare
3PL Dynamics WMS (Warehouse Management System) acoperă întreaga activitate și fluxurile de depozitare. Acest software de gestionare a depozitului acoperă toate activitățile esențiale ale unui depozit externalizat, cum ar fi intrările și ieșirile de bunuri, vamă, depozitare, cross-docking, servicii cu valoare adăugată, scanare RF, ridicare comenzi și facturare.

Software WMS se bazează pe Microsoft Dynamics Business Central (NAV). Tehnologia Microsoft garantează un nivel ridicat de fiabilitate și flexibilitate. Implicit, soluția comunică perfect cu alte programe Microsoft. În plus, utilizatorii WMS lucrează cu o interfață prietenoasă deja cunoscută din Microsoft Office.

Sistem WMS: inventar și procese integrate
Pentru a îndeplini așteptările clienților dumneavoastră cu privire la costuri mai mici și la timp mai scurt, trebuie să fiți pregătiți să anticipați nevoile lor în schimbare pentru a ridica afacerea la nivelul următor. Automatizarea proceselor de depozit vă poate ajuta să puneți accentul pe costuri, eficiență, calitate și fiabilitate, facilitând în același timp sarcinile administrative.

Managementul informațiilor în WMS
WMS oferă informațiile solicitate în timp real. . Acest lucru economisește timp, dar în special, bani.

Module WMS
Cu Dynamics Business Central aveți la îndemână toate funcționalitățile de bază ale unui ERP modern (Enterprise Resource Planning). WMS oferă toate funcționalitățile pentru un depozit externalizat ș poate fi extins cu module specifice domeniului logistic.

Referințe software WMS
Boltrics a implementat deja software-ul la peste 150 de furnizori de logistică. Faceți clic aici pentru o imagine de ansamblu a clienților care utilizează software-ul nostru.

Module WMS:

RF-scanare
Vamă
Logistica cu valoare adăugată
Sincronizarea greutății
Cross-docking
Ambalare – Emballage
Expediere de mărfuri – Freight Forwarding
Integrarea operatorului (Transsmart)
Portal web
Rapoarte de management

Contactați un consultant WMS