Categorii
Blog How to Microsoft WMS

Documente, AI și automatizare

Logistica concurează la nivel înalt și gestionează o echipă întreagă de parteneri. La pachet cu acestea vine o mulțime de documente însoțitoare. Dar introducerea manuală a facturilor și a altor documente separate probabil nu este una dintre activitățile tale preferate. Cu cea mai recentă tehnologie din Document Capture, acest lucru nu mai este necesar. Fie că este vorba despre facturi sau documente vamale, Instrumentul AI citește fișierele și se asigură că informațiile sunt stocate la locul potrivit în 3PL Dynamics. Rapid, precis și automatizat.

Document Capture AI

Document Capture recunoaște, potrivește și procesează documentele. Indiferent dacă este un document tipărit, un PDF sau un fișier scanat. Document Capture o poate face. Ajutându-vă să economisiți cu ușurință până la 20 de ore pe săptămână de administrare.

Neural Networks, Machine Learning, AI, REST APIs: unele dintre cuvintele la modă actuale. Cu Document Capture, punem acești termeni în practică. Combinând puterea Microsoft Cloud și a DataHub-ului, Document Capture citește documentele nestructurate și le convertește în date structurate în 3PL Dynamics.

Nivelul următor integrat WMS

Potriviți și aprobați facturile de achiziție

Document Capture este pregătit pentru a prelua formate diferite de facturi. Prin urmare, puteți utiliza orice factură. Instrumentul poate identifica și semnificația câmpurilor. De la expeditor la descriere și sume. Toate informațiile sunt filtrate în detaliu. Platforma Microsoft se ocupă de cartografiere. Pentru ca toate datele să fie înregistrate corect în 3PL Dynamics.

Fie că este vorba de o singură factură sau de zeci. Document Capture asigură că facturile sunt analizate corect și stocate în locul potrivit. Prin apăsarea unui buton puteți afișa din nou PDF-ul pe ecran.

Avantaje imediate:

  • Digitalizarea fluxului de documente
  • Minimizați numărul de sarcini administrative
  • Reduceți costurile de proces și investiția de timp pe document
  • Conectați automat documentele
  • Asigurați un proces sigur și conform

Sunteți curios cum vă ușurează administrarea?
Întreabă-l pe unul dintre colegii noștri și află detalii: