WMS, TMS, FMS și CRM pentru furnizorii de logistică

Cu software-ul modular, puteți opta pentru încorporarea tuturor proceselor de business primare într-o singură soluție software, sau doar pentru a selecta un modul specific. Puteți, de asemenea, să începeți cu un modul și apoi să adăugați mai multe. Posibilitățile sunt nesfârșite; depinde de abordrarea aleasă.

Produsul Boltrics 3PL Dynamics este conceput având în vedere furnizorii de logistică și depozitare, cu o versiune specială și pentru sectorul magazinelor frigorifice.

CRM pentru
IMM-uri

Dynamics 365 Sales permite firmelor să construiască relații puternice cu clienții lor, să întreprindă acțiuni bazate pe intuiţia verificată cu cifre și să închidă mai rapid vânzările. Utilizați Dynamics 365 Sales pentru a urmări conturile și contactele, pentru a vă asigura vânzările de la lead la comandă. Vă permite, de asemenea, să creați liste și campanii de marketing sau chiar să urmați cererile de suport și service asociate cu conturi sau oportunități specifice.

Tehnologie Microsoft
Soluțiile noastre se bazează pe Microsoft Dynamics 365 Business Central și Sales, soluțiile de afaceri pentru IMM-uri. Platforma Microsoft Dynamics 365 este extrem de flexibilă și oferă aspectul familiar al soluțiilor Microsoft, permițând echipei tale să lucreze confortabil și ușor cu acesta.
Echipa de dezvoltare a Microsoft lucrează continuu la Dynamics 365 Business Central. Noile opțiuni în Dynamics 365 Business Central sunt disponibile și în 3PL Dynamics. Deoarece clienții noștri lucrează întotdeauna cu cea mai recentă versiune de software, toți beneficiază de cele mai recente opțiuni pe care Dynamics 365 Business Central trebuie să le ofere.

Contactați un consultant