Categorii
Articole Blog WMS

Kloosterboer – depozite și WMS de ultimă generație

Anul trecut, Kloosterboer a deschis ușile noului magazin frigorific highbay, complet automat, din Lelystad. O reușită în tehnologie și durabilitate. Cu toate acestea, nu înseamnă că furnizorul de servicii logistice se oprește aici. Chiar și astăzi, implementează în mod continuu îmbunătățiri mai mici sau mai mari pentru a eficientiza procesul logistic într-un mod mai inteligent și eficient. Un nou WMS care poate susține toate acestea este una dintre prioritățile lor. Având în vedere implementarea cu succes a soluțiilor Boltrics la site-ul Kloosterboer de la Maasvlakte-Rotterdam din Olanda, Kloosterboer a ales și WMS-ul Boltrics pentru noul lor depozit din Lelystad.

În prezent, soluția Boltrics este deja utilizată la sediile lor din Lelystad, Maasvlakte din Olanda și Bjuv Suedia. Implementarea a început și pe site-ul său francez din Arras.

Despre Kloosterboer

Kloosterboer, fondată în 1925, este o afacere de familie, puternică și independentă din punct de vedere financiar. Cu peste 4.700.000 m3 de capacitate frigorifică, Kloosterboer este un lider în serviciile de logistică din Europa de Vest pentru produsele alimentare cu temperatură controlată (inclusiv pește, carne, fructe, sucuri și concentrate de fructe, produse lactate și cartofi). Cu peste nouă sute de angajați, nouă locații în Olanda și șase în străinătate, 95 de ani de experiență și o rețea internațională, Kloosterboer poate răspunde fiecărei cereri logistice.

Doriți să aflați mai multe despre soluția 3PL Dynamics de la Boltrics, bazată pe platforma Microsoft Dynamics Business Central?
Trimiteți un mesaj prin completarea formularului de mai jos: