Categorii
Blog Dynamics 365 Business Central Implementare WMS

Software personalizat sau soluție standard pe verticală?

Sectorul logistic se schimbă constant. Prin urmare, o soluție IT ușor de utilizat și de încredere este esențială pentru a ține pasul cu schimbările din piață și pentru a satisface cerințele crescânde ale clienților. Cu toate acestea … În domeniul IT, evoluțiile sunt aproape imposibil de urmat. Este de la sine înțeles că, prin urmare, doriți să investiți într-o soluție IT care să fie „future-proof” și care să evolueze cu vremurile și dorințele (clientului), astfel încât să nu trebuie să investiți într-o nouă soluție la fiecare trei sau cinci ani .

Când căutați o nouă soluție software pentru procesele logistice, una dintre primele întrebări este: aleg o soluție personalizată (custom) sau o soluție standard pe verticala, industria în care activez (branch standard)? Datorită numeroaselor opțiuni, avantaje, dezavantaje și diferențe, aceasta poate fi o alegere dificilă. Dynamics 365 Business Central oferă ambele variante, însă care este mai potrivită?

Iata o scurtă animație pregatită de Boltrics, care identifică avantajele fiecarei opțiuni.

„În urmă cu zece ani aveam o preferință pentru software-ul personalizat, dar evoluțiile în IT merg atât de repede, încât cu greu poți ține pasul. Prin urmare, căutam o soluție standard pe verticală prin care să ne putem susține procesele fără efort. Acum nu ne distingem în domeniul IT, ci cu serviciile noastre.”
Arjen Hoekstra, manager logistic la Bakker Transport & Warehousing