Categorii
Articole Blog Dynamics 365 Business Central WMS

Calculați costurile de depozitare cu ușurință la nivel de palet pe zi

În calitate de furnizor de servicii logistice, sunteți 100% determinat să ușurați viața clienților și să vă ocupați de depozitarea sau transportul bunurilor lor. Desigur, la fel ca în orice companie, veniturile sunt necesare pentru a derula activitatea. Prin urmare, pentru depozitarea mărfurilor în depozitul dvs. calculați și taxați clienții corespunzător. În 3PL Dynamics le numim costuri de stocare sau taxe de stocare. În ce fel le evaluați depinde complet de dvs. și se poate face folosind diferite metode de calcul prin definirea unui contract în WMS. De exemplu, puteți utiliza taxa de stocare pe locație sau altă metodă. O nouă funcționalitate în soluția noastră vă oferă acum posibilitatea de a calcula costurile de depozitare pe palet pe zi în contractul definit în WMS. Iată cum funcționează acest lucru.

Noua metodă de calcul a costurilor de stocare

Prin calcularea costurilor de stocare pe palet pe zi, Dynamics calculează pe zi dacă un anumit palet a fost stocat în depozitul dvs. în perioada pentru care creați factura. Când creați o factură pentru 30 de zile, pe factură sunt afișate 30 de linii. Fiecare linie indică numărul de paleți care au fost depozitați pentru ziua respectivă. În acest fel, puteți calcula un preț de servicii pe palet.

Facturare

Mai mult, noi, Boltrics, am văzut că, pentru unii clienți, crearea unei facturi poate dura ceva timp. Utilizând această nouă metodă de calcul, acest lucru este rezolvat, iar factura dvs. este gata în cel mai scurt timp. Deoarece acest calcul nu utilizează tabele de costuri de stocare, ci articole (produse), o factură care ar fi durat peste o oră va fi gata în doar câteva minute.

Configurați costurile de depozitare pe zi pe palet

Este chiar ceea ce căutați? Sau sunteți interesat să încercați noua funcționalitate? Pur și simplu configurați-vă contractul WMS cu costuri de depozitare pe zi pe palet. În videoclipul de mai jos, vă voi arăta cum puteți face acest lucru în doar câțiva pași.

Mai multe informatii?

Doriți să aflați mai multe despre calcularea costurilor de stocare cu această nouă metodă? Sau aveți nevoie de ajutor pentru a stabili cea mai potrivită soluție pentru situația specifică dumneavoastră? Completați formularul de contact: