Categorii
Blog Dynamics 365 Business Central WMS

Reduceți sarcinile administrative prin automatizarea tarifelor recurente

Doriți să percepeți clienților dvs. tarife periodice fixe, dar provocările administrative duc la generarea de costuri suplimentare? Tocmai când ați implementat cu succes o optimizare de flux pe de o parte, o altă frustrare administrativă apare în altă parte. Pas cu pas, totul trebuie să fie documentat și, înainte de a vă da seama, petreceți ore întregi de muncă suplimentară pentru toți clienții. Sună cunoscut? Dacă da, evitați frustrările și economisiți timp încărcând automat clienții cu costuri periodice în Dynamics 365 Business Central.

Fără formule complexe sau proceduri complicate

Indiferent dacă lucrați cu Dynamics NAV sau cea mai recentă versiune Business Central, puteți genera calculul taxelor pentru clienți direct din contracte. Fără a fi nevoie să documentați formulele intr-un fișier separat sau să lucrați cu formule complexe. Fie că este vorba despre chiria depozitului, închirierea echipamentului dvs. sau o taxă de administrare, în doar câteva clicuri adăugați taxe recurente la contractele dvs.

Începeți imediat

Doriți să începeți imediat să utilizați tarife recurente în contractele dvs. WMS sau TMS? Urmăriți videoclipul de mai jos și reduceți sarcinile administrative în cel mai scurt timp.
Exemplul se bazează pe contracte WMS.

Mai multe informații despre taxarea costurilor periodice? Doriți să aflați mai multe despre tarifele recurente? Contactați un consultant: