Categorii
Blog Dynamics 365 Business Central Microsoft WMS

Cât de specializată este o soluție dedicată 3PL?

24 de ore pe zi. 7 zile pe săptămână. Sectorul logistic este mereu în mișcare. La fel și afacerea ta. Indiferent de ce oră din zi este, există un flux continuu trecere de livrări, recepții și activități. Trebuie tratate rapid și eficient. Acesta este ceea ce te deosebește. Dar nu o poți face singur. Echipa și instrumentele puse la dispoziție alături de o soluție software puternică care să vă ajute să vă remarcați în fața freneziei achizițiilor și a concurenței în creștere pe piața logisticii.

Alegerea

Când căutați un nou mijloc de transport, un criteriu primordial este destinația să de utilizare (ex. transport persoane sau de marfă). Să presupunem că este vorba de transport de marfă. Dar și mărfurile sunt de multe feluri. Sunt produse periculoase (ex. Dangerous goods)? Sau necesită condiții de temperatură speciale (ex. Cold storage)?

Alegerea este importanta. La fel si pentru o solutie software.
Am activitate de depozitare, deci aleg un WMS.
Dar nu toate activitatile de depozitare sunt la fel. In mod special la operatorii logistici (3PL).

O soluție software care vă înțelege industria și face diferența atunci când contează cu adevărat. Standardul industriei 3PL: Boltrics reunește aceste două lumi. Avand contribuția a peste 250 de furnizori de servicii logistice, software-ul oferă o gamă largă de funcționalități concepute special pentru industria logistică. Și este construit pe o bază puternică, Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Funcționalitatea Microsoft integrată în procesele dumneavoastră logistice

La fel ca partenerul nostru, Boltrics, considerăm că „focusul este esențial pentru succes”. Deci, ne concentrăm pe dezvoltarea standardului industriei logistice – cu succes. Microsoft Business Central ne ajută să facem acest lucru. Pe lângă toate dezvoltările Boltrics, multe funcționalități standard Microsoft sunt indispensabile pentru procesele dumneavoastră logistice.

Integrare cu suita Office 365

Pe lângă Microsoft Dynamics 365 Business Central, probabil că utilizați și alte aplicații Microsoft. De exemplu, Word, PowerPoint și Excel sunt aplicații pe care le utilizați în fiecare zi. Și dacă utilizați 3PL Dynamics de la Boltrics – și, prin urmare, Microsoft Business Central – puteți importa și exporta cu ușurință date către și de la aceste programe. De exemplu, puteți exporta liste de analiză din software-ul dvs. de logistică în Excel pentru a obține o perspectivă mai bună asupra activităților din depozit și inventarului.

Mai multe informații?