Boltrics este o organizație tânără, bazată pe inovație, care oferă software pentru furnizorii de servicii logistice; de la magazine frigorifice până la companii de transport rutier, aerian și maritim. Echipa este formată din 35 de colegi entuziaști și motivați, cu pasiune pentru sectorul logistic și experiență IT extinsă. Datorită anilor de experiență în sectorul logistic, și în calitate de consultanți și dezvoltatori IT, Boltrics a dezvoltat cunoștințele și expertiza pentru a sprijini optim nevoile sectorului logistic.

Soluțiile noastre se bazează pe Microsoft Dynamics 365 Business Central și Sales, soluțiile de afaceri pentru IMM-uri. Platforma Microsoft Dynamics 365 este extrem de flexibilă și oferă aspectul familiar al soluțiilor Microsoft, permițând echipei tale să lucreze confortabil și ușor cu acesta.
Echipa de dezvoltare a Microsoft lucrează continuu la Dynamics 365 Business Central. Noile opțiuni în Dynamics 365 Business Central sunt disponibile și în 3PL Dynamics și Nekovri Dynamics. Deoarece clienții noștri lucrează întotdeauna cu cea mai recentă versiune de software, toți beneficiază de cele mai recente opțiuni pe care Dynamics 365 Business Central trebuie să le ofere.

Despre Adobe
Creativitatea este în ADN-ul nostru. Inovațiile noastre revoluționare redefinesc posibilitățile experiențelor digitale. Noi conectăm conținut și date, și introducem noi tehnologii care democratizează creativitatea, modelează următoarea generație de povești și inspiră noi categorii de afaceri.

Fortinet furnizează produse de top pentru securizarea rețelei și a informațiilor, precum și produse pentru access securizat ce își împart informațiile și lucrează împreună pentru a formă un corp comun denumit Cooperative Security Fabric. Această structura unică combină procesoarele de securitate, un sistem de operare intuitiv și informațiile de combatere a amenințărilor pentru a oferi securitate, performanțe excepționale, visibilitate și control.

30 de ani de experiență BarTender, sunteți pe mâini bune: Instrumentele intuitive de proiectare vă vor ajuta să implementați în câteva minute. Generați orice, de la numere de serie simple la secvențe avansate de serializare personalizate. Reduceți timpul prin simplificarea proceselor de imprimare manuală. Reduceți întreținerea etichetelor folosind Intelligent Templates ™ Lucrați cu încredere cu produsele Seagull Scientific.

Contactați un consultant